Webshops die verkopen.

Make it Matter heeft meer dan 15 jaar ervaring met het bouwen van webshops voor kleine en grote ondernemingen. Met de kennis die wij meebrengen ben jij verzekerd dat wij de laatste technieken op gebied van conversie implementeren in jouw project. En gaande weg bouwen we mee aan het succes van jouw bedrijf!

Wij werken met:

Alles onder één dak.

Bij het bouwen van jouw website is niet alleen een webdesigner en webdeveloper betrokken, ook onze online marketeer kijkt mee met het proces. Zodat we bij oplevering van jouw website alles klaar hebben staan om online te kunnen scoren.

Bovendien bieden wij ook alles onder een dak met betrekking tot jouw webshop. Zoekmachine & Conversie optimalisatie, Online Marketing, Creatie, Data en WordPress- & serverbeheer onder één dak. 

Daarnaast helpen we ook met het koppelen van payment providers, integraties met CRM of pakketbezorgers en voorraad management et cetera.

Wij gaan niet voor losse projecten maar langdurige samenwerkingen
Joshua

Recente e-commerce projecten

SketchExpert

REDESIGN

SketchExpert helpt bedrijven, ondernemers en particulieren met ontwerpen, trainingen, visuals en licenties voor SketchUp. Wij mochten zowel het herontwerp van het logo, de huisstijl als de website met shop herontwerpen.

Naast het ontwikkelen van een nieuwe website mogen we ons bezig houden met de online marketing waaronder zoekmachine optimalisatie, Google Ads & socialmedia

Get Natural

De wereld verbeteren, kwaliteit boven kwantiteit stellen en investeren in onszelf, milieu, dier en plant; dat is waar Get Natural voor staat. Get Natural is niet gemiddeld en dat ben jij ook niet. Daarom hebben zij met veel zorg een prachtige collectie van ECO luxe merken uit het topsegment samengesteld. 

Wij mochten de website vormgeven en ons bezig houden met marketing automation, zoekmachine optimalisatie & socialmedia marketing.

Onze e-commerce oplossingen kunnen ook voor jou werken.

15 jaar tweaken, optimaliseren, onderzoeken en met onze poten in de klei weten wij de do’s en don’ts van webshops bouwen.