Online marketing is meer dan gevonden worden.

“Mee ondernemen” is onze benadering voor elke marketing uitdaging. We kijken niet alleen naar vindbaarheid maar kijken verder. Hoe zit het met je CRM, de webwinkel, conversie percentages en hoe kunnen we dit optimaliseren en samen laten werken. We maken samen strategische keuzes en zetten doelen vast voor de toekomst om aan te werken.

Door deze commitment werken we uitsluitend met een select gezelschap en verbinden we ons voor lange tijd. We geloven in samen, jij ook?

Mee ondernemen

Bij mee ondernemen werken we nauw samen met jouw bedrijf. Hierdoor worden we niet alleen een uitvoeringspartij, maar ook een strategisch partner. Dit betekent dat Make it Matter niet alleen de uitvoering van marketingtaken op zich nemen, maar ook betrokken zijn bij de besluitvorming en het strategische proces van jouw bedrijf. Hierdoor kunnen wij jouw marketinginspanningen beter afstemmen op jouw doelstellingen en jouw bedrijf beter ondersteunen. 

Door mee te ondernemen als marketing agency krijgt jouw bedrijf toegang tot een breder scala aan expertise en ervaring dan wanneer je alleen intern werkt. Je hebt bovendien toegang tot de nieuwste tools en technieken waardoor je jouw marketing efforts kan optimaliseren en efficiënter maken.

01. Ontdekken

We beginnen het proces met meer te weten te komen over jouw organisatie. Wat drijft jullie? Waarom hebben jullie bestaansrecht en wat zijn jullie doelen?

02. Verkennen

Aan de hand van jullie doelen bepalen we de strategie. Zetten we Google Ads in of gaan we eerst aan de website zelf werken. Wat is de conversie nu?

03. Nulmeting

We maken een nul-meting van jouw online zichtbaarheid en resultaten. Zo weten we laten precies wat de resultaten zijn geweest en wat ze zijn geworden.

04. Aanpakken

We gaan aan de slag met jouw campagnes. In volle vaart produceren we de marketing assets en zetten deze klaar om vol gas te gaan.

05. Rendement

Jouw marketing investering moet nu resultaat gaan opleveren en gaande weg sturen we bij. Zo zitten we er altijd boven op. We noemen dit ook wel mee-ondernemen.

Wat wij doen

Online groeien is voor jouw ook mogelijk!

Samen kijken we naar een passend plan voor jouw doelen.