WordPress hosting, onderhoud & onbeperkte support

Make it Matter heeft meer dan 15 jaar ervaring met het bouwen, onderhouden, beveiligen en maken van WordPress Websites. Wij bieden onze 300+ klanten alle zekerheid van WordPress Support voor een vast bedrag per maand! Al onze diensten draaien op de meest hoogwaardige servers in de meest veilige omgeving op het web. Voor WordPress beheer ben je bij ons aan het juiste adres.

Onbeperkte WordPress Support

Onbeperkte Support, ALTIJD! Wat je vraag of uitdaging ook is. Wij bijten ons erin vast en zorgen dat we de oplossing vinden.

We bedoelen ook écht onbeperkt!

Wíj maken ons wel zorgen over jouw website. Kom je er niet uit? Werkt het allemaal niet zoals je zou willen? Gooi het over de schutting. Wij zijn er voor je!

Monitoring & Backups

Wij monitoren jouw website 24/7 voor malware, aanvallen en downtime. We hebben een retentie van 60 dagen op jouw website en maken gebruik van incrementele backups buiten onze eigen servers om.

Nooit meer zorgen!

Rust bij de gedacht dat wat er ook gebeurt met je website dat wij altijd een recente backup kunnen terugzetten. Is het niet zo makkelijk? Dan regelen wij het alsnog.

Tot meer dan €1500 p/j aan premium plugins

Met onze WordPress service mag je gebruik maken van al onze premium plugins, waaronder WPML, Gravity Forms, WP-Rocket en veel meer..

Geen louche plugins

Dus, geen louche, niet onderhouden freemium plugins waar support volledig aan ontbreekt. Maar plugins die gemaakt zijn om jaren mee te gaan met de juiste support en uitgebreide functionaliteiten.

WordPRess beheer voor iedereen

Heb je een website of een webshop die altijd online moet zijn? Dan kies je voor bedrijfskritische hosting van Make it Matter. Onder bedrijfskritische hosting verstaan we hosting die cruciaal is voor het binnenhalen van bijvoorbeeld klanten. Iedere minuut dat je website of webshop offline is, kan problemen voor je bedrijf opleveren. Dat snappen we bij Make it Matter heel goed. Daarom monitoren we onze servers continu. 

Beheer je een webshop? Dan is het goed eens te kijken naar bedrijfskritische webshop hosting. Daaronder verstaan we hosting die ervoor zorgt dat je webshop altijd bereikbaar is. Met andere woorden: als de webshop offline is, verdien je niets. Daarom zorgt Make it Matter voor bedrijfskritische hosting. Zo ben je altijd online.

Nooit meer zorgen hoeven te maken of je website wel snel genoeg is of dat je website wel online is of niet gehackt. Of de vraag of de gegevens van je klanten niet op straat liggen of dat je website niet crasht bij een update. Dankzij Make it Matter’s WordPress Support & Beheer!

Dat is wat wij geloven dat ondernemers nodig hebben. En we gaan ver over de grens van wat onze concurrenten doen om jou echte waarde te geven. Ons doel is ook om dit jaar nog 24/7 support te leveren in zowel Nederlands als Engels. ‘Whiteglove treatment’ alsof het onze eigen baby is!

Wij zitten al meer dan 15 jaar in de WordPress business. Dus welke situatie zich ook voordoet, wij weten ermee te dealen. Mochten we er niet direct uitkomen vanwege de meeste vage error – én, ja! Wij hebben wat rare s**t meegemaakt – dan vinden wij voor jou de oplossing, ALTIJD! Met onze typisch Nederlandse nuchterheid and ‘hands-on’ benadering durven we te garanderen dat jouw website veilig is bij ons!

En in het super uitzonderlijke geval dat er toch iets mis gaat, hebben we elk mogelijk rampenplan klaar liggen om jouw website up-and-running te krijgen in no time! (We hebben bijvoorbeeld drie verschillende backup methodes + realtime backups beschikbaar).

WordPress beheer, hosting, onderhoud, backups, monitoring & onbeperkte support voor een vast bedrag per maand.

WordPress Experts Support

Onze professionele developers and WordPress Nerds staan klaar om jouw te helpen

24/7 Security Monitoring

Wij monitoren jouw website 24/7 met Sucuri. Dit beschermt jouw website voor potentiële problemen.

Firewall & Malware scans

Als er malware is gedetecteerd op jouw website, dan zullen we dit direct opschonen, repareren en verwijderen.

Managed WordPress Updates

We voeren updates direct uit zodat we zeker weten dat jouw website altijd up-to-date en veilig is.

Managed Plugin Updates

Wij zorgen dat al jouw plugins worden geüpdatet, eerst via staging en bij succes ook live. Voor optimale veiligheid en performance van jouw website.

Cloud Backups

Geen zorgen meer, wij draaien meerdere backups van jouw website per dag. Onze enterprise klanten krijgen zelfs realtime backups

Small jobs

Tekstuele updates, plugins installeren en configureren, hulp bij je website, CSS-stijl wijzigingen en veel meer. Onze WordPress experts helpen je graag verder!

Peace of Mind

Geen zorgen meer! We hebben alles onder controle, en als er iets mis gaat, zijn wij er om het te fixen.

Onbeperkte Support

Mening van een expert nodig? Wij staan klaar om alle vragen te beantwoorden die je maar kunt bedenken.

SEO Proof

Je website ranked gemakkelijker door gebruik te maken van Rank Math. We adviseren je graag.

Starter

79
Per maand
 • Razendsnelle NVMe hosting
 • 40+ WP Beveiligings-maatregelen​
 • Cloud backups​ Cloud backups zijn backups die extern van de server plaats vinden. Bij dit pakket doen we dit wekelijks. Extra veilig dus.
 • Onbeperkte e-mail support Het maakt niet hoe hoeveel (hulp) vragen je hebt. Wij beantwoorden ze onbeperkt.
 • SSL Certificaat
 • WordPress core & theme updates
 • WordPress plugin updates
 • 24/7 Uptime monitoring
 • Firewall beveiliging
 • Verwerkersovereenkomst AVG
 • Plugins t.w.v. € 750+ p/j Maak gebruik van onze alsmaar groeiende premium plugin bibliotheek. Geen gerommel meer met gratis plugins die slecht worden onderhouden en dus onveilig zijn
Alles wat je nodig hebt om achterover te leunen terwijl wij je website monitoren en veilig houden
Kies starter

Business

149
129
Per maand
 • Alles in 'Starter'
 • Incrementele cloud backups Cloud backups zijn backups die dagelijks extern van de server plaats vinden. Extra veilig dus.
 • Prioriteit support Het maakt niet hoe hoeveel (hulp) vragen je hebt. Wij beantwoorden ze onbeperkt.
 • Gecontroleerde Updates Wij updaten de WordPress Core, Thema's en plugins en controleren of alles netjes blijft werken
 • Malware verwijdering Raakt je website geïnfecteerd dan ruimen wij dit voor je op
 • Server caching
 • Link & 404 monitoring
 • Antivirus, antispam & malware verwijderen
 • Plugins t.w.v. € 1.250+ p/j Maak gebruik van onze alsmaar groeiende premium plugin bibliotheek. Geen gerommel meer met gratis plugins die slecht worden onderhouden en dus onveilig zijn
Voor bedrijven die geen hoofdpijn willen hebben door het onderhouden van hun WordPress Website
Kies business

Big business

299
Per maand
 • Alles in 'Business'
 • Eigen dedicated VPS Een eigen VPS met resources die alleen jouw website toekomen.
 • Support buiten kantooruren
 • Realtime backups Veranderd er iets op je site? Dan vind er direct een incrementele backups plaats. De veranderingen worden direct in de cloud opgeslagen. Cloud backups zijn backups die dagelijks extern van de server plaats vinden. Extra veilig dus.
 • Woocommerce support Het maakt niet hoe hoeveel (hulp) vragen je hebt. Wij beantwoorden ze onbeperkt en in dit geval ook voor WooCommerce.
 • Complexe Plugins Zoals Woocommerce, WPML of koppelingen met CRM systemen.
 • Staging omgeving Wij updaten de WordPress Core, Thema's en plugins op een aparte kopie van jouw website, hierbij controleren of alles netjes blijft werken.
 • Performance optimalisatie Wij zetten alles op alles om jouw website super snel te laten werken. Hierbij kijken we naar hoe scripts worden ingeladen en waar we extra snelheid kunnen winnen door bijvoorbeeld compressie of het gebruik van NGINX
 • Plugins t.w.v. € 2.500+ p/j Maak gebruik van onze alsmaar groeiende premium plugin bibliotheek. Geen gerommel meer met gratis plugins die slecht worden onderhouden en dus onveilig zijn
Geschikt voor Webshops, leden websites, directories & andere geavanceerde functionaliteiten​
Kies big business

Veelgestelde vragen over WordPress Beheer

Een WordPress website heeft onderhoud nodig. De core van WordPress, de plugins maar ook een snelle webhosting om de website optimaal te laten functioneren. Deze factoren zijn allemaal van belang om je WordPress website optimaal te laten functioneren.

Bij WordPress onderhoud kan je denken aan plugins die up-to-date zijn. Is de laatste versie van PHP geïnstalleerd. Wordt er gedacht aan caching van je website. Worden er backups gedaan en hoe is je website beveiligd? Zijn er verdachte inlog pogingen die afgewend worden. Is er een DDOS-beveiliging?

Bij Make it Matter denken wij na over alle factoren die betrekking hebben tot het juist werken van jouw WordPress website. Door middel van WordPresss Beheer ben jij verzekerd van een goed functionerende, snelle website die altijd veilig en up-to-date is.

De nummer 1 reden is toch wel de rust die het je kan geven. Het zelf beheren van je WordPress website kost namelijk tijd en energie. Hierdoor komt het in de praktijk vaak voor dat updates (te) laat worden uitgevoerd en dus de beveiliging van je website niet op orde is.

 

De reden dat mensen kiezen voor Make it Matter is omdat wij er altijd bovenop zitten om de laatste updates uit te rollen. Onze beheer systeem houdt ons overzichtelijk op de hoogte of jouw website een update nodig heeft en geeft ook aan waar we beveiliging kunnen aanscherpen en waar de website verbeterd moet worden qua bijvoorbeeld snelheid. Naast dat we WordPress onderhouden werken wij ook met de snelste servers die in Nederland en Europa staan gehuisvest. Wij kunnen je hiermee dus altijd een maatwerk oplossing bieden voor een fatsoenlijke prijs voor WordPress Beheer.

Een garantie kunnen wij nooit geven, maar wij kunnen met recht zeggen dat er in de afgelopen 10 jaar met tussen de 200 en 500 klanten we nog geen 5 hacks hebben meegemaakt die wij vervolgens zorgvuldig en snel hebben opgelost. Wij werken namelijk preventief en sluiten bijna alle mogelijkheden uit.

Daarbij komt ook dat mensen vaak klant worden omdat ze zijn gehackt. Wij nemen de zorg uit handen. Schonen de website volledig op en sluiten je aan op onze 2 verschillende virus scanners die dagelijks een scan doen en wekelijks een ‘kwetsbaarheden’ rapport sturen. De kans dat je bij ons wordt gehacked is dus minimaal. En mocht de WordPress website ooit toch gehackt worden, dan lossen wij dat heel snel voor je op!

Uiteraard. Veiligheid voor alles. Je website wordt zowel op WordPress niveau als server niveau op 3 verschillende cloud servers gebackupped. Daarnaast bewaren we backups tot wel 90 dagen!

Afhankelijk van je pakket bieden wij live updates als off-site updates aan. Bij de uitgebreidere pakketten updaten we jouw website in een staging omgeving om te kijken of alles blijft werken. Zo niet, dan pakken we eerst het probleem aan voordat we dit uitrollen naar de live omgeving.

Voordat we een update doen, maken we altijd een back-up. Mocht de update niet goed gaan dan kunnen we de update direct ongedaan maken. Ook maakt we vooraf en naderhand screenshots van je pagina’s om te zien of alles er nog hetzelfde uitziet. Zo niet, dan pakken we dit direct aan.

Het verschil tussen gewone hosting en WordPress hosting van Make it Matter is dat de servers van Make it Matter helemaal ingericht zijn om de maximale prestaties te halen uit jouw WordPress website.

Denk hierbij aan

 • NVMe hosting is webhosting die gebruik maakt van de nieuwste NVMe hardware. Met daarnaast de LiteSpeed technologie zorgt dit voor de snelst mogelijke hosting die momenteel in de markt geboden wordt.
 • Elke website heeft een eigen container met dedicated resources
 • Server Caching zorgt ervoor dat pagina’s super snel worden geladen
 • Groene servers. Al onze servers zijn volledig klimaat neutraal
 • Waterdichte beveiliging doormiddel van bruteforce detection – DDOS afwending en nog 40 verschillende maatregelen.
 • Onze Managed Servers zijn altijd up-to-date
 • Servers in NL en DE
 • Wereldwijd en Nederlandse CDN Content Delivery Netwerk

Meestal kunnen we binnen 48 uur jouw website in ons beheer krijgen. Afhankelijk van de staat van je website kunnen wij je website binnen enkele dagen volledig aanpakken.

Wat valt buiten support?

Wil je bepaalde zaken op je website wijzigingen of iets laten ontwikkelen of ontwerpen? Dan valt dit niet onder onze onbeperkte support. Denk hierbij aan:

Voor werk dat buiten onze support valt hanteren wij een uurtarief van respectievelijk €95, €90 of €85 afhankelijk van het WordPress pakket dat je bij ons afneemt.

Wij zorgen voor jouw website alsof het onze eigen baby was.

Heb je nog vragen? #durftevragen!