House of Hope

House of Hope heeft zoals ze zelf zeggen 3 huiskamers in verschillende wijken in Rotterdam waar zij mensen helpen in het dagelijks leven. 

Onze diensten
Brand guideLogo ontwerpWebsite

House of Hope

Een totale rebranding voor een bloeiend initiatief in Rotterdam

Hulpvragers met eenvoudige én complexe problemen kunnen terecht bij onze maatschappelijk dienstverleners. House of Hope is een inspirerende eend in de Rotterdamse bijt. Het is een professionele organisatie die barst van de vrijwilligers, ze werken aan welzijn zonder een welzijnspartij te zijn … ze brengen hoop in wijken en mensenlevens die soms hopeloos lijken.

House of Hope, een organisatie die in Rotterdam-Zuid gaat voor de bloei van de wijk en haar bewoners. Wij vertaalden hun prachtige missie in een passend logo en een nieuwe huisstijl en website.  

House of Hope kiest ervoor om aansluiting te zoeken bij de leefwereld van mensen. Dat betekent dat de behoefte van de wijkbewoners het uitgangspunt is in de werkwijze. Zo werken ze in de wijken Katendrecht, Tarwewijk en Beverwaard aan bloei: van mensen en van de wijk.

Make it Matter heeft het nieuwe logo en ook een logo en huisstijl, de website en extra grafisch ontwerp mogen verzorgen.

House of Hope

Samen een project starten?

Van een nieuw logo design, huisstijl ontwerp, brand strategie, social media, marketing assets tot aan pitch decks en brand beheer. Bij ons is niets onmogelijk.