SketchExpert

SketchExpert is dé SketchUp opleider van Nederland. Duizenden cursisten in de Benelux hebben door SketchExpert een vliegende start gekregen. Naast de rol als opleider fungeert SketchExpert ook als dé leverancier van SketchUp Pro en alle bijbehorende extensies binnen Nederland.

Onze diensten

SketchExpert

Voor SketchExpert hebben we het hele process onder handen mogen nemen. Denk hierbij aan het herontwerpen van het logo, de huisstijl, de website maar ook het creeëren en beheren van hun Google Ads Campagnes en de daarbij behoren marketing assets. Na oplevering van het complete pakket begon met echt het avontuur. Samen zijn we bezig met conversie optimalisatie en het onderhouden en optimaliseren van Google Ads en andere marketing mogelijkheden.

Online Marketing

Naast een flinke omzetstijging over de afgelopen 1,5 jaar hebben we ook verschillende campagnes georganiseerd waaronder ‘Architectuur beurs’ & ‘Blackfriday’. Dit heeft o.a. voor een omzetstijging gezorgd van 148% ten opzichte van het jaar ervoor. We zetten ons in met de volgende producten; Strategie, Campagnes, Design, Google Ads en Zoekmachine optimalisatie.

SketchExpert

Samen een project starten?

Van een nieuw logo design, huisstijl ontwerp, brand strategie, social media, marketing assets tot aan pitch decks en brand beheer. Bij ons is niets onmogelijk.